Velkommen til WINTPOWER

Sådan vælger du en ekstra dieselgenerator på hospitalet

Hospitalets backup generatorsæt er hovedsageligt til at yde strømstøtte til hospitalet.På nuværende tidspunkt anvender de fleste af hospitalets strømforsyningssystemer envejsstrømforsyning.Hospitalets elektricitet er ikke effektivt garanteret, hvis strømforsyningsledningen går i stykker, eller strømledningen bliver overhalet, hvilket påvirker den sikre behandling af patienter og er udsat for medicinske sikkerhedsulykker og medicinske tvister.Med udviklingen af ​​hospitaler er kravene til kvalitet, kontinuitet og pålidelighed af strømforsyningen stadig mere krævende.Den automatiske input-enhed standby-strøm bruges til at sikre kontinuiteten af ​​hospitalets strømforsyning, hvilket effektivt kan forhindre medicinsk sikkerhed forårsaget af strømafbrydelse.

På grund af serviceobjektets særlige karakter og vigtighed er ydelseskravene til generatorsættene også relativt høje.Derfor skal valget af standby-generatorsæt på hospitaler opfylde følgende betingelser, hvoraf ingen er uundværlige:

1. Kvalitetssikring: Sikring af, at hospitalets kontinuerlige strømforsyning er relateret til patienternes livssikkerhed, så stabiliteten af ​​kvaliteten af ​​dieselgeneratorsæt er meget vigtig.

2. Lydløs og miljøvenlig: Hospitaler har ofte behov for at sørge for et roligt miljø, så patienterne kan hvile.Derfor anbefales det at overveje støjsvage generatorer til dieselgeneratorsæt udstyret på hospitaler eller reducere støjen i dieselgeneratorrummet for at opfylde kravene til støj og miljøbeskyttelse.

3. Selvstartende: med høj følsomhed og god sikkerhed kan dieselgeneratoren startes med det samme og automatisk afbrydes med netspændingsterminalen og forsyne strøm, når strømmen afbrydes, også automatisk skifte til lysnettet, når strømmen kommer ind .

4. En til primær brug og en til standby: Det anbefales, at hospitalets elproduktion udstyres med to dieselgeneratorsæt af samme effekt, et til primært og et til standby.Hvis en af ​​dem svigter, kan den anden standby-dieselgenerator straks startes og sættes i strømforsyning for at sikre strømforsyningen.
nyheder nyheder-3 nyheder-2


Indlægstid: 24. november 2021